PROSJEKTSALG

Profesjonelle avfallsløsninger / Prosjektsalg

Carbi arbeider primært med prosjektsalg av store avfallsløsninger til nybygg, bedrifter, skoler, hoteller og institusjoner, eller som underleverandør til entreprenører, arkitekter og lign.

I nært samarbeid med de ansvarlige sørger vi for en løsning som sikrer lett og enkel håndtering av bedriftenes avfall. Ved prosjektsalg er våre løsninger alltid individuelt tilpasset behovene til kundene våre. Hos Carbi tar vi utgangspunkt i de forventningene dere har til produktene, deres forbruksmønster og ønsker til bruk og funksjon. Noen av de vesentlige parametrene for å finne frem til den korrekte løsningen er:

  • Mengde av avfall
  • Typer av avfall
  • Håndtering av avfall
  • Ergonomi
  • Design og estetikk
  • Plassering av avfallsløsningene

Hos Carbi er vi vant til å ta hånd om våre kunders ønsker og behov. I mange av våre prosjektsalg har vi utviklet modeller av løsningene våre som er skreddersydde til foretaket. Det kan være i forhold til innkast, tømming og ikke minst utforming og fargevalg. Mange av kundene våre får søppelbøtter i egen logofarge med branding på beholderne.

Det er enkelt og raskt å handle med oss, og vi håndterer alle ordrer med samme omhyggelighet. Vår base er i Danmark, men våre selgere ferdes hjemmevant i Norge, og de kommer gjerne på besøk for å demonstrere produktene og få en snakk om de kravene dere stiller.

Kontakt oss for en uforpliktende innledende prat om ønsker og behov:

Referanse TV2