Prosjektløsninger

Sammen finner vi den rette løsningen
Det er en stor beslutning når en organisasjon skal gå over til kildesortering og det er ofte varierende krav og ønsker. Derfor står vi til rådighet og deler våre erfaringer, som bygger på mer enn 10 år med prosjekter rundt nettopp kildesortering. Det gjelder kort sagt om å dekke behovet og lage en konkret løsning. 
 
Kravene til kildesortering endres hele tiden i takt med at teknologien for sortering av materialer blir mer effektive. Derfor anbefaler vi generelt en løsning som kan bygges videre i takt med at nye behov oppstår. Våre kunder begynner som oftest med en to- eller treromsbeholder og legger til flere gradvis. 
 
Vi gir gjerne presentasjon og rådgiving om Bica i forbindelse med prosjektsalg i Danmark, Finland, Norge, Sverige, Nederland og Tyskland. 
 
 
Bilder fra Uddannelses- og Forskningsministeriet

 

 
Utvikling sammen med kunder former Carbi sitt DNA
Selv om vi kontinuerlig utvider vår produktportefølje, kan det noen ganger være nødvendig med tilpasninger. Det er faktisk slik at mange nye gjennomtenkte avfallsstasjoner og kildesorteringsmøbler ser dagslys. Det ligger rett og slett i vårt DNA at Carbi skal utvikle seg sammen med kundene våre. 
 
Det 75.000 m2 store utviklingssenteret i Stockholm begynte å kildesortere fra 2019. De ville ha vår 957-modell som utgangspunkt, men med den 20º skrå toppen, slik at besøkende ikke kunne stille kopper og annet på toppen av beholderne.
Små detaljer gjør en stor forskjell
Merk at denne stasjonen har hjul. Men de er ikke synlige. På den måten unngår man smussfeller og får et finere design. Frontåpninger med soft-close og magnetlukking gjør daglig tømming enklere. Ingenting trenger å løftes oppover. De enkle modulene holdes sammen med magneter; enkelt og effektivt!
 

Det foreligger alltid en del tegnearbeid, programmering og prototype-framstilling når det skal lages modeller. Det er derfor nødvendig å ha en minimumsgrense for antall når det skal lages nye eller tilpassende modeller. Grovt sagt fordeler det seg som følger, men ta alltid kontakt først så vi sammen finner balansen. 

  • For ikke-standardfarge: 24 stk.
  • For enkel tilpasning: 24 stk.
  • For ny modell: 48 stk.

Eksempel på en beholder som er kundetilpasset. Normalen er modell 868, som er utgangspunktet for den du ser over, 3x65 liter. Kunden ønsket 65+65+95 liter. Samtidig var det krav om unike størrelser av piktogrammer, som vi tegnet, trykte og monterte for kunden. Det ble tatt utgangspunkt i variantene til Dansk Affaldsforening. Den samlede bestillingsmengden var 1000 stk. Fra 100 stk. pr. type, kan vi tilby montering av piktogrammer inkludert i grunnprisen på beholderen.  

Carbi ApS Danmark

Stikk innom vårt hovedkvarter og visningsrom i Danmark.

Vi har alltid et stort utvalg av søppelkasser, kildesortering osv. som kan gi inspirasjon. Kaffen kan være varm og nybrygget, hvis du i forveien gir beskjed om at du kommer!

 

Hammershusvej 12B

7400 Herning

+45 8230 4000

 

 

 

 

 

Besøk visningsrommet vårt i Norge

Du kan enten ta kontakt selv eller besøk adressen sammen med en av våre forhandlere i Norge.


Carbi AS

Andersrudveien 1

1914  Ytre Enebakk 

Tlf +47 90719110