Om Carbi

SPESIALISTER PÅ SØPPELBØTTER

Carbi er en handelsvirksomhet som leverer utvalgte produkter til byggerier, institusjoner, hoteller og virksomheter. Vi konsentrerer oss om relativt få produktkategorier, men til gjengjeld prioriterer vi å levere alle fabrikater og modeller innenfor de forskjellige kategoriene. Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder å finne det helt riktige produktet, både når det kommer til pris, kvalitet og funksjonalitet.

Man kan si at vi har valgt å være veldig gode på litt, i stedet for å være litt god på mye. Vi kjenner alle våre produkter inn og ut; vi har de mellom hendene, og vi lytter aktivt til de erfaringene våre kunder har med våre produkter. Denne kunnskapen setter oss i stand til å hjelpe våre kunder med å velge den modellen som samlet tjener dem best.

Når man skal kjøpe noe nytt, tar man utgangspunkt i de merker og modeller man kjenner til fra før av. Det er det mest oversiktlige og sikre i en travel hverdag, men det kan skjerme en fra andre spennende valgmuligheter. Hos Carbi tar vi utgangspunkt i de forventningene kundene har til produktet. Hvem skal bruke det, hvordan og hvor ofte, hvor robust skal det være? På denne måten kan vi ofte peile oss inn på et produkt som leverer fullstendig opp til kravene, men som er billigere enn det kunden kjente til i forveien. Det motsatte kan også være tilfellet; at kunden har høyere krav til funksjonalitet og kvalitet enn hva modellen kan leve opp til.

Det er enkelt og raskt å handle hos oss og vi håndterer alle ordre med samme nøyaktighet. Fra en enkel søppelbøtte til en virksomhet eller institusjon til den samlede leveringen av store avfallsløsninger som en del av den samlede prosjektering ved nybygging. Vår baser er hovedsaklig i Danmark, men vi er også representert i både Norge og Sverige.

Vi har sortert våre produkter i følgende 3 kategorier: