Bica® - en elegant og skalerbar sorteringsløsning


1. januar 2023 ble det et lovkrav at alle norske virksomheter skal sortere avfallet sitt. Få en stilig og modulær løsning med Bica®.

Avfallsortering? Ikke her, sentralsorteringen tar seg jo av det for oss.

Ja, og nei.

Det er lett å lene seg tilbake i tanken om at avfallsortering er en unødvendig byrde når maskinene allerede tar seg av det skitne arbeidet for oss. Men dessverre er det ikke helt slik.

Fra og med 1. januar 2023 ble det nemlig et lovkrav at alle norske virksomheter skal sortere avfallet sitt*. Selv om vi i Norge har en av Europas mest moderne ettersorteringsanlegg, så må det hjelpes litt på vei med inndeling i restavfall, papir/papp, glass og matavfall - både hjemme og på jobben.

Det kan umiddelbart virke som en stor hodepine å finne en rask løsning på dette. Spesielt hvis det også skal være funksjonelt og elegant. Men det trenger ikke å være det.


Bica® - en elegant og skalerbar sorteringsløsning

Bica® er en modulær avfallsbeholder i høy kvalitet og rene linjer, som hjelper dere med rask og enkel sortering av avfallet deres på jobben. Start med det antallet beholdere som dekker behovene deres akkurat nå, og utvid det etter behov senere. Voila.

Bica-serien er enkel og stilren med gjennomtenkt dansk design, der funksjonalitet og estetikk går opp i en høyere enhet. Det er tenkt på hver eneste detalj, som blant annet soft-close-funksjon, skjulte hengsler og en sokkel som beskytter hjul og føtter mot smuss. I tillegg kommer de forskjellige typene av lokk og innskudd som diskret hjelper deg og dine kollegaer med å avkode hvilket avfall som hører til hvor.

Så ja, det kan være litt mer bry enn den ene søppelbøtten som står i hjørnet av kontoret i dag. Men det er ikke mer enn det heller. Og som kjent er fremtiden grønn - også på jobben.

Se alt Bica


*Kilde: Regjeringen.no

Fra skraldespand til kildesortering