Bestilling og Leveringsvilkår

.

Bestilling og Leveringsvilkår

Betaling skjer via faktura. Varene sendes ved mottak av fakturabeløp.

1. Bestilling
Det er alltid mulig å bestille produkter direkte fra vår hjemmeside. Du finner akkurat den eller de varene du ønsker og kan sende oss en e-post med din bestilling. Deretter vil vi sørge for at du mottar en ordrebekreftelse. Skulle du ønske ytterligere informasjon eller fremvisning av produktene, er du alltid velkommen til å ringe oss på 8230 40000. Vi har kort ekspedisjonstid, og du vil motta dine varer 2-4 dager etter mottatt bestilling.

2. Frakt, priser og betaling
Alle våre priser er eksklusive frakt og moms. Emballasje og eventuelle palleomkostninger er inkludert. Har du større forespørsler eller behov? Få et tilbud! For ordre på kr. 10000,- eller mer, tilbyr vi gratis frakt.  Ved kjøp for mindre beløp, koster frakten kr. 500,- ekskl. mva. De angitte prisene og vilkår er kun gjeldende for ordre til levering i Norge. Ved bestilling utenfor Norge – kontakter vi dere i forbindelse med fraktpriser.

Alle forsendelser blir sendt med fraktselskapet DPD. Ved ordre på mindre enn kr. 10 000,- er fraktkostnadene på kr 500,-.

Betalingsfristen er 8 dager netto med mindre annet er avtalt. Forsinkelsesrenten er 3 % pr. måned.

3. Reklamasjon
Reklamasjonsretten er gyldig til 2 år etter foretatt kjøp. Dersom du reklamerer mer enn 6 måneder etter kjøp, er det dog du som må påvise at feilen eller mangelen har oppstått som følge av en produksjonsfeil.

Ved kjøp av elektriske produkter som for eksempel håndtørker, har du som hovedregel minimum 2 års full reklamasjonsrett på materiell, samt funksjon. Denne reklamasjonen omfatter reparasjon eller bytting av defekte deler.

Alle reparasjoner skal utføres av et serviceorgan godkjent av Carbi eller så skal det defekte produktet returneres til Carbi for reparasjon. Omkostninger for demontering og returnering av produktet er på kjøpers regning inkl. montering etter reparasjon. Returnering av produktet etter reparasjon eller bytting betales av Carbi.

Reklamasjonsretten gjelder ikke hvis det skulle oppstå feil som følge av ytre skader, misbruk, feilaktig anvendelse, manglende vedlikehold, uforsiktig håndtering, og ufullstendig eller feilaktig installasjon/montering.

Kjøpers lovmessige rettigheter påvirkes ikke av avtalen.

4. Levering
Hurtiglevering av lagervarer, som bestilles på hverdager før klokken 14:00, leveres etter 1-3 hverdager, avhengig av leveringsadressen. Leveringstiden vil fremgå av ordrebekreftelsen. Kontakt oss dersom du ønsker å få nøyaktig tidspunkt for levering for ditt produkt.

5. Hvis varene blir skadet under transporten
Vi bærer risikoen for varene frem til leveringsadressen. Dersom det skjer en ulykke, skal du notere transportskaden direkte på fraktbrevet og kontakte oss innen 7 dager.

6. Du har 14 dagers bytterett
Når du handler hos Carbi har du 14 dagers retur- og bytterett. Kravet er at du returnerer de ubrukte produktene i originalemballasjen i uskadd tilstand. Bestill alltid en vareprøve først dersom du har bruk for større mengder. Du er selv ansvarlig for å betale den fulle returkostnaden.

 

Vi vil alltid gjerne høre fra deg!

Er du interessert i noen av våre produkter der vi ikke har oppgitt pris, kontakt oss på tlf. +45 8230 4000.

Har du spørsmål til noen av våre produkter, eller ønsker en fremvisning eller oppringing, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

Hvis du har kikket i gjennom våre produkter uten å finne nettopp det du søker etter, kan vi mest sannsynlig være behjelpelige. Ring oss på tlf. + 45 8230 4000 eller send en e-post, så hjelper vi deg.